Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer ny direkterute mellom Oslo og Las Vegas

Pressemelding   •   mar 23, 2016 09:00 CET

Norwegian fortsetter å tilby passasjerer nye destinasjoner i USA, og lanserer nå direkterute mellom Oslo og Las Vegas. Selskapet utvider også tilbudet mellom Oslo og Los Angeles.

Norwegian vil fly mellom Oslo og Las Vegas en gang i uken fra og med 1. november 2016. I tillegg utvider selskapet tilbudet mellom Oslo og Los Angeles fra én til to avganger i uken. Billettene er allerede i salg.

- Vi er glade for å kunne tilby de reisende nok en USA-rute, nå mellom Oslo og Las Vegas. I tillegg dobler vi antall avganger mellom Oslo og Los Angeles på grunn av meget god respons på begge sider av Atlanteren. Vi ser at det er stor etterspørsel etter Norwegians kvalitetsprodukt og lave priser mellom USA og Europa, og ser fram til å kunne ønske reisende på denne helt nye ruten velkommen om bord våre nye Dreamlinere, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Norwegian-passasjerer kan i dag fly direkte fra Oslo til New York, Puerto Rico, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando og San Francisco i USA. I tillegg starter flygninger til Boston i april. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly til Los Angeles, tilbringe et par dager i Hollywood og Beverly Hills, før man kjører videre til Las Vegas. I tillegg til underholdning av alle tenkelige slag i «Sin City» er det mange som tar turen derfra til Grand Canyon, eller kjører videre gjennom Death Valley til San Fransisco hvor du kan fly direkte hjem til Norge. Kombinasjonsmulighetene er mange og varierte dersom man er på jakt etter en oppdagelsesreise på USAs vestkyst.

Etter stor etterspørsel på ruter mellom USA og Sverige, utvider Norwegian også her, med flere avganger mellom Stockholm og Los Angeles, San Fransisco og Fort Lauderdale.

I løpet av tre år med interkontinentale flygninger har fyllingsgraden i snitt ligget på godt over 90 prosent, noe som beviser at det er stor interesse for billige billetter mellom Europa og USA og Europa og Asia.

Norwegians langruter betjenes av åtte 787-8 Dreamliner og en 787-9 Dreamliner. I tillegg har selskapet 31 Dreamlinere i bestilling. I november 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige flyselskapet over Atlanteren av anerkjente International Council on Clean Transportation.

For mediehenvendelser:
Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen: 45 45 60 12

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube