Gå videre til innhold
Norwegian lanserer langruter fra London til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale

Pressemelding -

Norwegian lanserer langruter fra London til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale

Norwegian lanserer tre nye langruter mellom London Gatwick og New York (JFK), Los Angeles (LAX) og Fort Lauderdale (FLL) neste sommer. Norwegian lanserer også ytterligere nye europeiske ruter fra London i tillegg til at frekvensen økes på flere eksisterende ruter.

Norwegian fortsetter den internasjonale ekspansjonen i takt med at flere langdistansefly av typen 787 Dreamliner blir levert. Selskapet lanserer nå direkteruter mellom London og USA. Norwegians inntog i det britiske markedet tidligere i år med etablering av base på London Gatwick og flere nye direkteruter, har blitt svært godt mottatt.

- Det er stor etterspørsel etter direktefly til lave priser mellom Storbritannia og USA, spesielt til og fra London Gatwick der ingen andre flyselskaper tilbyr disse rutene. Vi ser fram til å ønske mange nye reisende om bord våre splitter nye fly. Lanseringen av langrutene mellom London Gatwick og USA er en viktig del av vår internasjonale ekspansjonsstrategi for å få et sterkere fotfeste i markeder utenfor Skandinavia, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Norwegians nye direkteruter til USA gir reisende flere valgmuligheter, og ikke minst muligheten til å fly til populære forretnings- og fritidsdestinasjoner til en lav pris. Norwegians beslutning om å tilby kvalitet, nye fly og lave priser til USA fra London Gatwick endrer flyindustrien, sier administrerende direktør Stewart Wingate ved London Gatwick.

Fem nye Europa-ruter
I tillegg til de tre nye langrutene, lanserer også Norwegian fem nye europeiske destinasjoner fra London Gatwick neste vår og sommer: Santorini, Korfu, Sicilia (Catania), Kypros og Budapest. Norwegian øker også frekvensen på de eksisterende rutene Malaga, Ibiza, Split, Dubrovnik, Mallorca, Faro, Tenerife, København og Barcelona.

I dag tilbyr Norwegian 320 ukentlige avganger og 25 ruter fra London Gatwick.

Billetter legges ut for salg i dag på www.norwegian.com.

For mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Emner

Kategorier


Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med 382 ruter til 121 destinasjoner. I dag opererer Norwegian 382 ruter til 121 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian fraktet  nærmere 17,7 millioner passasjerer i 2012. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 3 000 ansatte. Norwegian har 75 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,6 år (per mars 2013). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I juni 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Pressekontakt

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Relatert innhold

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway