Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer innenriksflyginger i Spania

Pressemelding   •   jul 09, 2015 10:14 CEST

Norwegians internasjonale satsing fortsetter, og for første gang lanserer selskapet nå innenriksflyginger i Spania fra de spanske storbyene Madrid, Barcelona og Malaga til Kanariøyene. Fra og med oktober tilbyr Norwegian syv innenriksruter mellom det spanske fastlandet og Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura med totalt 56 flygninger i uken. De nye rutene gir en rekke muligheter til å kombinere reisemål i Spania.

Denne høsten kan Norwegians passasjerer enkelt kombinere en tur til det spanske fastlandet med Gran Canaria, Tenerife eller Fuerteventura. Norwegian vil tilby daglige flygninger fra Madrid til Gran Canaria og Tenerife. Fra Barcelona vil Norwegian tilby flere ukentlige avganger til Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Fra Malaga vil det gå to flygninger i uken til Gran Canaria og Tenerife. Totalt vil Norwegian tilby 56 flygninger i uken mellom fastlandet og Kanariøyene med oppstart 25. oktober.

- Det er gledelig at vi nå kan tilby reisende gode forbindelser mellom det spanske fastlandet og de populære Kanariøyene. Selv om det er betydelig konkurranse i det spanske markedet, er vi klare til å møte konkurransen med god service, gratis WiFi og nye, komfortable og moderne fly, sier Norwegiansjef Bjørn Kjos.

Mange nye kombinasjonsmuligheter
- Norwegian har nå 133 ruter mellom Spania og resten av Europa, både til Norden, England og Tyskland. Dessuten tror vi mange vil benytte seg av de nye kombinasjonsmulighetene vi nå får. For eksempelvis skandinaver og briter vil det nå være mulig å reise til Madrid, Barcelona eller Malaga med Norwegian, tilbringe noen dager der, og fly videre til Kanariøyene med oss og direkte hjem derfra, sier Bjørn Kjos.

Bare fra Skandinavia tilbyr Norwegian direktefly til 13 destinasjoner i Spania. Med de nye innenriksrutene i Spania tilbyr Norwegian over 10 000 seter i uken til og fra Kanariøyene. Norwegian blir nå det første flyselskapet som tilbyr gratis WiFi på innenlandsreiser i Spania.

Kontakt for presse:
Norwegians presstelefon + 47 815 11 816

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på fire år. Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.