Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer en ny langdistanserute mellom København og Bangkok

Pressemelding   •   jul 09, 2014 08:30 CEST

Norwegian fortsetter å utvide langdistanseoperasjonen og åpner nå en ny direkterute mellom København og Bangkok.

Norwegian lanserer nok en langdistanserute. Den 30. oktober kan Norwegian-passasjerer for første gang fly direkte mellom København og Bangkok. Den nye ruten opereres med to ukentlige avganger og billettsalget starter i dag. Norwegian tilbyr allerede direkteruter mellom Bangkok og Oslo og Stockholm.

Den nye langdistanseruten er en del av Norwegians globale vekststrategi:

- Markedet for interkontinentale flygninger har altfor lenge vært preget av høye billettpriser og begrenset fleksibilitet. Vi er opptatt av å leve opp til vår målsetning om at alle skal ha råd til å fly, også til utenomeuropeiske destinasjoner, sier Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian og langdistansesatsningen
I 2013 lanserte Norwegian som den eneste lavprisaktøren langruter mellom USA og Skandinavia og Asia og Skandinavia. Responsen fra de reisende har vært meget bra, med stort sett fulle fly.  Norwegian har i dag sju 787 Dreamlinere i drift og vil i 2018 ha en langdistanseflåte med totalt 17.

Norwegians langruter:
Fra New York (JFK): Oslo (OSL), Stockholm (ARN), København (CPH), Bergen (BGO) og London (LGW)

Fra Fort Lauderdale (FLL): Oslo (OSL), Stockholm (ARN), København (CPH) og London (LGW)

Fra Los Angeles (LAX): Oslo (OSL), Stockholm (ARN), København (CPH) og London (LGW)

Fra San Francisco (OAK): Oslo (OSL) og Stockholm (ARN)

Fra Orlando (MCO): Oslo (OSL)

Fra Bangkok (BKK): Oslo (OSL), Stockholm (ARN) og København (CPH)

Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816


Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.