Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer direkterute mellom Oslo og Boston

Pressemelding   •   aug 18, 2015 07:00 CEST

Norwegian fortsetter å tilby nye destinasjoner mellom USA med nye direkteruter mellom Oslo og Boston, København og Boston, og som tidligere annonsert, London og Boston. – Dette er godt nytt for europeere og amerikanere som ønsker å fly billig og komfortabelt mellom kontinentene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian vil fly mellom Oslo og Boston to ganger i uken, mellom København og Boston en gang i uken, og mellom London og Boston fire ganger i uken, fra og med mai 2016.

- Vi er veldig glade for å tilby nok en ny langrute. Dette er ikke bare godt nytt for skandinaver og europeere som ønsker å fly billig og komfortabelt til Boston og USA, men også for amerikanere som drømmer om en tur til Skandinavia og Europa, sier Kjos.

I juli måned var Norwegians langdistansefly stort sett helt fulle, med en fyllingsgrad på 97 prosent.

- Vi ser at en stadig større andel av våre passasjerer er amerikanske, noe som forteller oss at det har vært et stort behov for en ny aktør som tilbyr direkteruter til en lav pris mellom USA og Europa. Med enda flere direkteruter mellom kontinentene vil flere amerikanere besøke Europa, Skandinavia og Norge, noe som er positivt for lokal økonomi og turistnæring, sier Kjos.

Med fem ruter vil Norwegian dermed tilby flere ruter fra Boston Logan International Airport enn noe annet ikke-amerikansk flyselskap. Boston er et godt utgangspunkt for videre forbindelser innenlands i USA.

Norwegian flyr i dag til New York, Fort Lauderdale, Orlando, Los Angeles og San Francisco i USA. I tillegg starter nye ruter til Karibia og Las Vegas til vinteren. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly til Boston, tilbringe noen dager der og reise videre til New York og oppleve det pulserende storbylivet før man flyr direkte med Norwegian til Karibia og deretter rett hjem til Skandinavia.

Kontakt for pressen:
Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen: +47 45 45 60 12

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på fire år. Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.