Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer direkterute mellom London og Boston

Pressemelding   •   jul 09, 2015 01:00 CEST

Norwegian fortsetter den internasjonale satsningen både i Storbritannia og USA. Det er nå ett år siden Norwegian lanserte langdistanseflygninger mellom Storbritannia og USA og Norwegian er i dag det eneste lavprisselskapet i Storbritannia som tilbyr langdistanseruter. I forbindelse med markeringen av ettårsdagen lanserer Norwegian nok en langdistanselinje: London Gatwick – Boston Logan.


Norwegian begynte å fly til og fra London Gatwick i 2007 og har siden den gang vokst betydelig hvert år. Som tredje største flyselskap på London Gatwick tilbyr Norwegian et bredt rutenettverk fra flyplassen. Norwegian introduserte langdistanseflygninger direkte fra London til USA for ett år siden og er i dag det eneste lavprisselskapet i Storbritannia som tilbyr langdistanseruter.

- Det er veldig positivt at vår langdistansesatsning på London Gatwick har blitt så godt mottatt på bare ett år. Over 200 000 passasjerer har allerede flydd med Norwegian på strekningene mellom Storbritannia og USA, og med flere Dreamlinere som fases inn neste år, kan vi lansere flere nye, spennende destinasjoner som Boston. Dette gir også flere muligheter for skandinaver som via London kan fly direkte til Boston, sier Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Det har vært 12 gode måneder både for Norwegian og Gatwick med lanseringen av langdistanseruter til lave priser over Atlanteren. Nå blir det nok en ny og spennende destinasjon i USA, sier Stewart Wingate, administrerende direktør på London Gatwick.

Norwegian vil tilby fire ukentlige flygninger mellom London Gatwick og Boston Logan Airport med oppstart fra mai 2016. Billetter vil være tilgjengelig for salg senere i år. Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte til Boston, New York, Los Angeles, Fort Lauderdale og Puerto Rico fra London Gatwick. I høst utvider selskapet flygninger mellom London Gatwick og New York med daglige avganger.

Kontakt for media:
Norwegians pressetelefon + 47 815 11 816

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på fire år. Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.