Gå videre til innhold
Senior cabin crew, Anders Kyhl (t.h.) og kommunikasjonssjef for Norwegian i Norden, Andreas Hjørnholm (t.v.) mottok prisen på vegne av Norwegian. Foto: Michael Stub.
Senior cabin crew, Anders Kyhl (t.h.) og kommunikasjonssjef for Norwegian i Norden, Andreas Hjørnholm (t.v.) mottok prisen på vegne av Norwegian. Foto: Michael Stub.

Pressemelding -

Norwegian kåret til Europas beste flyselskap under Danish Travel Awards

Danskene har kåret Norwegian til det beste flyselskapet i Europa under Danish Travel Awards. Prisen ble overrakt i København denne uken, og er den viktigste og mest prestisjefylte kåringen av sitt slag i Danmark.

– Vi er veldig glade og stolte over å ha vunnet prisen som det beste flyselskapet i Europa i Danmark. Denne prisen går først og fremst til alle i Norwegian som hver eneste dag gleder seg til å ønske våre passasjerer velkommen om bord og yter profesjonell og hyggelig service for å skape gode reiseopplevelser. Våre flyvende kolleger er Norwegians ansikt utad og uten deres dedikasjon og gode humør ville vi ikke ha blitt tildelt denne anerkjennelsen, sier Christoffer Sundby, EVP for Salg, Marketing og Kundeservice i Norwegian.

Kåringen er basert på en spørreundersøkelse blant dansker og er utført av analyseinstituttet Epinion.

I løpet av 2022, som for øvrig har vært et krevende år for luftfarten, har selskapet gjennomført nesten 100 prosent av alle planlagte avganger.

Norwegian var utover nominasjonen for det beste flyselskapet i Europa også nominert i kategorien det beste innenriksflyselskapet. I sistnevnte klasse kom Norwegian på andre plass.

Om Danish Travel Awards

Under Danish Travel Awards 2022 ble det delt ut priser i 20 kategorier, og utmerkelsene er gitt med bakgrunn i en opinionsundersøkelse blant dansker utført av analyseinstituttet Epinion. Arrangør er Travelmedia Nordic, som blant annet står bak check-in.dk og standby.dk. Utover prisene for luftfarten deles det også ut priser til for eksempel den beste hotellkjeden og beste cruiserederi.

Danish Travel Awards

Emner


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway