Open skies
Følg Norwegian

Norwegian kåres til Europas beste lavprisselskap for andre år på rad

Pressemelding   •   jul 15, 2014 13:50 CEST

For andre år på rad har Norwegian blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente Skytrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som betegnes den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Administrerende direktør Bjørn Kjos tok imot prisen under Farnborough Airshow i dag.

- Denne utmerkelsen betyr utrolig mye for oss og jeg er veldig stolt og ydmyk over å få en så stor og viktig anerkjennelse to år på rad. Jeg vil takke alle passasjerene som har gitt Norwegian så store skussmål. Samtidig vil jeg takke alle i Norwegian som hver eneste dag gjør sitt ytterste for våre passasjerer. Denne tittelen beviser at kombinasjonen splitter nye fly, hyggelig service, lave priser og et stort og godt rutenett verdsettes høyt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos. 

- At Norwegian nok engang triumferer i kategorien som Europas beste lavprisselskap er en fantastisk prestasjon og noe flyselskapet bør være stolt av. Europa er kjent for å være en av de mest konkurrerende regionene i lavprismarkedet og Norwegian fortsetter å være et populært valg hos kunder. Ikke bare for korte flyturer, men også i det stadig voksende langdistansenettverket, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.

Den mest prestisjefylte prisutdelingen i flybransjen
SkyTrax World Airline Awards
er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Reisende fra over 160 land deltar hvert år i verdens største undersøkelse for kundetilfredshet blant flypassasjerer. Over 200 flyselskap måles i undersøkelsen. Kundene bedømmer alt fra opplevelsen under innsjekk, boarding, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.

Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.