Open skies
Følg Norwegian

Norwegian inngår nye charteravtaler verdt over 400 millioner kroner

Pressemelding   •   feb 10, 2015 10:35 CET

Norwegian fortsetter samarbeidet med charteroperatører og har nylig inngått nye avtaler med TUI, Thomas Cook og Nazar AB. Avtalene innebærer at Norwegian vil fly charterpassasjerer til flere destinasjoner ved Middelhavet i sommer. Kontraktene er verdt over 400 millioner kroner og omfatter nesten 2000 flygninger.

- Vi er veldig fornøyd med at vi får fortsette å fly charterpassasjerer fra TUI, Thomas Cook og Nazar til populære middelhavsdestinasjoner. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord våre nye fly med gratis WiFi, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Fra Norge, Sverige og Finland, vil Norwegian fly passasjerer til destinasjoner i Spania, Hellas, Kypros og Tyrkia. Flygninger fra Norge vil gå fra Bergen, Bodø, Tromsø, Molde, Haugesund, Stavanger og Trondheim. Fra London Gatwick vil Norwegian fly passasjerer til Spania, Hellas, Italia, Kypros og Portugal. 

Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på fire år (per februar 2015). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.