Open skies
Følg Norwegian

Norwegian inngår nye charteravtaler verdt over 200 millioner kroner

Pressemelding   •   aug 14, 2015 08:00 CEST

Norwegian fortsetter å fly charterturister og har inngått nye avtaler med flere reiseselskaper i Norden og Storbritannia. I Norden har Norwegian inngått avtaler med TUI, Thomas Cook og Vitaltours om å fly reisende til Kanariøyene. I Storbritannia har Norwegian inngått avtaler med Nielson Travel, Balkan Holidays og Skiworld om flyginger til flere ulike skidestinasjoner. Kontrakten har en verdi på over 200 millioner kroner.

– Vi er veldig glade for å ha fått fornyet tillit til å fly charterturister også denne vinteren, og for at vi har inngått avtaler med reiseselskaper vi tidligere ikke har samarbeidet med. Norwegian ser fram til å ønske enda flere reisende velkommen ombord våre nye, mer miljøvennlige fly med gratis WiFi, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Avtalen i Norden innebærer at Norwegian i vinter vil fly reisende fra Norge, Sverige, Danmark og Finland til Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Norwegian skal også fly fra Storbritannia til Grenoble, Lleida og Sofia.

Kontakt for presse:
Norwegians presstelefon + 47 815 11 816

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på fire år. Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.