Gå videre til innhold
Nr. to fra venstre: Flyplassdirektør Martin Eurnekian, Transportminister Guillermo Dietrich, Turistminister Gustavo Santos, Storbritannias ambassadør til Argentina, Mark Kent, adm dir i NAA Ole Christian Melhus og Ricardo Clarke
Nr. to fra venstre: Flyplassdirektør Martin Eurnekian, Transportminister Guillermo Dietrich, Turistminister Gustavo Santos, Storbritannias ambassadør til Argentina, Mark Kent, adm dir i NAA Ole Christian Melhus og Ricardo Clarke

Pressemelding -

Norwegian har landet i Sør-Amerika for første gang – fikk varm mottakelse av argentinske myndigheter

Argentinas transportminister og turistminister ønsket Norwegians første argentinafly velkommen da det landet i Buenos Aires i formiddag norsk tid.

I dag feirer Norwegian at selskapets første flyvning til Sør-Amerika har landet i den argentinske hovedstaden Buenos Aires. Norwegian har dermed startet et helt nytt kapittel i sin globale ekspansjon. Norwegians flygning tok i går kveld av fra London Gatwick og landet i formiddag norsk tid i Buenos Aires.

- Dette er en ny milepæl for Norwegian. Det er en glede å tilby et nytt kontinent til våre reisende og å kunne ønske passasjerer velkommen om bord våre moderne, komfortable og mer miljøvennlige fly. Dette er bare begynnelsen på våre planer i Argentina og Sør-Amerika, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Den nye ruten mellom London Gatwick og Buenos Aires flys fire ganger i uken med selskapets 787 Dreamliner. Flere av avgangene til Buenos Aires korresponderer med Norwegians flygninger fra Oslo, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av dette rutetilbudet.

Norwegians konsernsjef Bjørn kjos med Argentinas ambassadør Carlos Sersale di Cerisano og administrerende direktør på London Gatwick, Stewart Wingate

Norwegian i Argentina
I januar fikk Norwegians heleide datterselskap Norwegian Air Argentina (NAA) en driftstillatelse (AOC) fra argentinske myndigheter. NAA er i ferd med å bygge opp sin administrasjon med nødvendige, myndighetspålagte funksjoner i Buenos Aires og er klar for å drive en flyoperasjon underlagt argentinske myndigheter i løpet av året. Norwegians planer for en betydelig operasjon fra Argentina innebærer både innenriks- og utenriksflygninger.

Norwegians langdistanseruter
I dag tilbyr Norwegian rundt 60 langdistanseruter mellom USA og Europa og Asia med en av de mest drivstoffeffektive og miljøvennlige flyflåtene i verden med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. For mer informasjon om Norwegians destinasjoner, besøk www.norwegian.no.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Emner

Kategorier


Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,6 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 9000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube

Pressekontakt

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway