Gå videre til innhold
Norwegian gjenåpner baser i Stavanger, Bergen og Trondheim

Pressemelding -

Norwegian gjenåpner baser i Stavanger, Bergen og Trondheim

Norge åpner opp, og i dag gjenåpner Norwegian basene på flyplassene i Stavanger, Bergen og Trondheim.

Siden mai har Norwegian opplevd en stadig økning i etterspørselen etter flyreiser. Etter at de nasjonale smitteverntiltakene ble fjernet forrige uke, og myndighetene samtidig varslet at de globale reiserådene ville bli opphevet 1. oktober, har selskapet opplevd en svært stor økning i billettsalget. Den gradvis økende trafikken er bakgrunnen for at Norwegian gjenåpner basene.

− Dagen i dag er en merkedag, og det er veldig hyggelig å gjenåpne basene på Sola, Flesland og Værnes. For selskapets ansatte med røtter i disse regionene gir hjemmebasene tilhørighet og en enklere hverdag, og som selskap gir det oss et godt fotfeste i viktige byer i Norge. Vi har mange lojale kunder som flyr til og fra disse byene, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I mars 2020 parkerte Norwegian så å si alle flyene i flåten, og det har siden da vært lav eller ingen aktivitet på basene. Basene ble formelt stengt 10. november i fjor.

Fra basene på Sola, Flesland og Værnes flyr Norwegian til byer i Norge, og til populære destinasjoner i Europa.

Emner

Kategorier


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway