Open skies
Følg Norwegian

Norwegian gir passasjerene gratis WiFi i julegave

Pressemelding   •   des 21, 2011 08:00 CET

Norwegian har besluttet at bredbånd fortsatt skal være gratis om bord. Over halve flåten vil være utstyrt med WiFi innen årsskiftet.

- Vi ble overveldet over måten WiFi ble mottatt på av våre reisende da vi lanserte tjenesten på de første flyene våre for snart et år siden. Vi har gjennom 2011 sett at kombinasjonen nye fly og gratis WiFi er en vinn-vinn som både kommer våre passasjerer og oss som selskap til gode i form av enda høyere kundetilfredshet. Derfor ønsker vi i Norwegian å fortsatt gi gratis internett om bord til alle våre passasjerer, og vi håper det vil være en julehilsen kundene våre setter pris på, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

80 prosent av passasjerene på nett samtidig

Norwegians gratis WiFi-løsning om bord i flyene fikk rekordmottakelse etter lanseringen 9. februar. På enkelte flygninger har over 80 prosent av passasjerene vært på nett – samtidig.

På grunn av den positive responsen økte Norwegian i høst installasjonstakten betraktelig, slik at mer enn halve flåten vil ha WiFi innen utgangen av året og i løpet av vinteren vil 80 prosent av flyene ha bredbånd om bord.

Ring om bord

Da Norwegian lanserte gratis WiFi om bord, uttrykte mange passasjerer ønske om muligheten til å ringe fra lufta. Derfor lanserte Norwegians mobilselskap, Call Norwegian, i høst en enkel og billig måte å gjøre dette på. Tjenesten SkyCall er en applikasjon som er skreddersydd for å fungere om bord i Norwegians WiFi-fly. I tillegg fungerer tjenesten i alle trådløse soner i hele verden og det er gratis å ringe til andre som har SkyCall.

Så langt er SkyCall-applikasjonen lastet ned 16 000 ganger fra app-store.

Les mer om SkyCall her

Kontaktperson:

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (297 ruter og 110 destinasjoner per november 2011). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 13 millioner passasjerer i 2010. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 500 ansatte. Norwegian har 61 fly i flåten (per november 2011). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly og får levert 78 fly direkte fra Boeing-fabrikken fram mot 2018. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåter når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.