Gå videre til innhold
Norwegian gir heldig vinner muligheten til å vinne et fly

Pressemelding -

Norwegian gir heldig vinner muligheten til å vinne et fly

Norwegian låner ut et av sine fly for å frakte en heldig vinner og hans eller hennes venner ut i Europa. Den heldige vinneren får en gratisreise til en av 50 Norwegian-destinasjoner i Europa med opptil 150 venner. Den nye "Vinn et fly"-konkurransen starter opp i dag 11. oktober.

Deltakerne registrerer seg som kaptein på Norwegians nettsider, og kan derfra invitere med seg mange andre på turen, alt gratis og dekket av Norwegian

-Vinneren får selv velge blant 50 destinasjoner og kan ta med fra 20 til 150 venner ut på en flyreise i Europa. Norwegian sørger for et skreddersydd opphold og en uforglemmelig reise, sier Åsta Braathen, markedsdirektør i Norwegian.

Norwegian lanserte "Vinn et fly"-konkurransen i Danmark tidligere i år. Planen har hele tiden vært å gjøre dette også i Norge.

- Nå er vi klare til å la hele Norges befolkning delta i årets morsomste konkurranse, sier Braathen.

- For å være med i konkurransen, registrerer du deg som kaptein på ditt eget fly inne på våre nettsider www.norwegian.no. Når du registrerer deg, må du gi en begrunnelse for hvorfor akkurat du og dine venner skal vinne. Det er denne begrunnelsen som til syvende og sist kan gi deg drømmereisen. Alle begrunnelsene blir nøye gjennomgått og vurdert av en jury.

Bilde:

Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos lanserer en helt ny form for konkurranse der en heldig vinner får reise ut i Europa.

Kontaktperson:

Markedsdirektør Åsta Braathen, tlf. 93 42 66 07

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway