Open skies
Følg Norwegian

Norwegian fortsetter USA-satsingen med ny rute mellom Fort Lauderdale/Miami og Guadeloupe i Karibia

Pressemelding   •   jun 27, 2016 12:00 CEST

Norwegians internasjonale ekspansjon fortsetter – nå med ny rute mellom Fort Lauderdale/Miami i Florida og den fransk-karibiske øya Guadeloupe. Norwegian tilbyr nå 41 ruter mellom USA og Europa. Fra desember vil Norwegian fly to ukentlige avganger mellom Sør-Florida og øya som tilhører den franske delen av Karibia. På grunn av stor etterspørsel forrige vintersesong vil Norwegian tilby fire ukentlige avganger mellom New York og Guadeloupe.

- Vi lanserte våre første USA-flygninger for tre år siden og responsen fra amerikanske reisende på våre lave priser og nye, mer miljøvennlige fly har vært fantastisk. Det er derfor en glede å utvide tilbudet mellom det amerikanske fastlandet og den karibiske øya Guadeloupe, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Den nye ruta vil også gi Norwegians passasjerer fra Europa en gylden mulighet til å kombinere noen dager i Fort Lauderdale eller Orlando med en eksotisk ferie i Karibia.

Forrige vinter lanserte Norwegian flere ruter mellom den amerikanske østkysten og de franske øyene Guadeloupe and Martinique. Tilbudet ble svært godt mottatt av reisende både i USA og på øyene, og rutene fortsetter i november.

Kontakt for pressen
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 26 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube