Gå videre til innhold
Norwegian - Fortsatt ledig kapasitet til populære feriedestinasjoner i Europa

Pressemelding -

Norwegian - Fortsatt ledig kapasitet til populære feriedestinasjoner i Europa

I sommer flyr Norwegian mellom 400 og 450 daglige avganger til 105 destinasjoner i 34 europeiske land.

–Det er fortsatt ledige flybilletter de nærmeste ukene, og jeg er svært fornøyd med at vi gjennomfører nær 100 prosent av alle planlagte flyvninger i ruteprogrammet til tross for en krevende sommer for luftfarten, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Til enkelte storbyer i Europa har Norwegian flere daglige avganger, og det er fortsatt ledig kapasitet til blant annet Barcelona og Murcia i Spania, Nice i Frankrike, Milano i Italia samt til Stockholm og København i Skandinavia.

I Norge er det stor pågang spesielt mellom Nord-Norge og Sør-Norge, men det er fremdeles ledig kapasitet til de fleste norske byene i selskapets ruteprogram.

Her finner du fortsatt ledige seter til populære destinasjoner:  

London
4 daglige avganger fra Oslo. Ruten flys også fra Bergen, Stavanger og Trondheim.
København
5-6 daglige avganger fra Oslo.
Nice
2 daglige avganger fra Oslo. Ruten flys også fra Bergen, Stavanger og Trondheim.
Barcelona
1-2 daglige avganger fra Oslo.
Stockholm
4 daglige avganger fra Oslo.
Murcia
1 daglig avgang fra Oslo. Ruten flys også fra Bergen.
Milano
1 daglig avgang fra Oslo

Har du enda ikke bestilt reise kan du søke og finne din reise her

Emner


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway