Gå videre til innhold
Norwegian flyr vestlendingene direkte til New York

Pressemelding -

Norwegian flyr vestlendingene direkte til New York

Endelig kommer rutenyheten mange vestlendinger har ventet på: Direkterute mellom Bergen og New York med Norwegians nye Dreamliner. I tillegg er Reykjavik og Praha nye destinasjoner fra Bergen.

- Mange har i lang tid ønsket seg direktefly med Norwegian fra Bergen til New York og jeg er svært glad for å kunne gi vestlendingene deres første USA-rute på flere tiår. Vestlandet er et viktig marked for oss og det er også gledelig å lansere Reykjavik og Praha som nye reisemål i tillegg til New York, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Som ordfører i vakre Bergen er det med stor glede jeg har mottatt nyheten fra Norwegian om direkterute Bergen – New York. Dette bringer vårt næringsliv og alle andre bergensere nærmere de store kontinenter.  USA er et stort marked for oss. Norwegian imponerer meg med sin vilje til å satse, sier ordfører i Bergen, Trude Drevland.

Norwegian vil fly ukentlig mellom Bergen lufthavn Flesland (BGO) og New York (JFK), på lørdager. Avgang fra BGO er klokken 18.20, med ankomst JFK klokken 20.05 lokal tid.

Avgang fra JFK er fredager klokken 21.30, med ankomst BGO klokken 10.35 påfølgende dag. Første flygning fra Bergen er lørdag 3. mai. Ruta flys fram til 27. september.

Startpris er 999 kr en vei og billettene legges ut for salg i dag.

Bergen – Reykjavik
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Bergen og Reykjavik. I perioden 31. mars til 21. juni og 17. august til 25. oktober flys ruta på mandag og fredag. I perioden 22. juni til 16. august er det avgang på onsdag og lørdag.

Bergen – Praha
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Bergen og Praha, på torsdag og søndag i perioden 3.april til 25. oktober.

Kontaktperson:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf 454 56 012

Emner

Tags


Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,6 år (per mars 2013). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Pressekontakt

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00
Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Pressekontakt Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Relatert materiale

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway