Open skies
Følg Norwegian

Norwegian fikk tre anerkjennelser under prestisjetunge Passenger Choice Awards – inkludert prisen “Beste lavprisselskap i Europa”

Pressemelding   •   jun 20, 2018 12:38 CEST

Norwegian fikk en rangering på fire stjerner og vant i tillegg to priser under det prestisjetunge Passenger Choice Awards i Los Angeles i natt. Flyselskapet ble kåret til beste lavprisselskap i Europa og fikk pris for beste WiFi om bord. 

Hele tre anerkjennelser ble tildelt Norwegian under Airline Passengers Experience Association (APEX) sitt prestisjetunge Passenger Choice Awards i Los Angeles i natt. I tillegg til en firestjernes rangering stakk selskapet av med prisene «Best WiFi» og «Best Overall Passenger Experience, Low Cost Carrier in Europe».

- Vi setter stor pris på disse anerkjennelsene, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Jeg vil takke alle våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst til våre hardt arbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden, som alle gjør sitt ytterste hver dag hele året for å gi passasjerene en god reiseopplevelse, sier Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.

Om Passenger Choice Awards
Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for å gi en stemme til flypassasjerene. Det er en omfattende kåring hvor over en halv million flypassasjerer gjennom spørreundersøkelser på nett selv bestemmer hvem som skal vinne de ulike kategoriene.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,7 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 9500 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube