Open skies
Følg Norwegian

Norwegian feiret ruteåpning mellom Oslo og Boston med filmpremiere om bord

Pressemelding   •   apr 02, 2016 19:15 CEST

Norwegians første flyvning mellom Oslo og Boston tok av fra Oslo lufthavn lørdag ettermiddag. Norwegian tilbyr nå flere amerikanske destinasjoner fra Skandinavia enn noe annet flyselskap. Ruteåpningen ble feiret med premiere på den nye norske filmen «Grand Hotel».

- Vi er svært glade for å åpne enda en langrute mellom Norge og USA. Dette er godt nytt for de som ønsker å fly billig og komfortabelt mellom kontinentene. Norwegian tilbyr flere amerikanske destinasjoner fra Skandinavia enn noe annet flyselskap, og vårt store rutenett over Atlanteren kombinert med våre enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve mer på sin USA-ferie, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Passasjerene om bord på den første direkteflyvningen mellom Oslo og Boston ble blant annet møtt av komiker og hovedrolleinnehaver, Atle Antonsen, samt Norges første filmpremiere ombord i et fly med «Grand Hotel» vist via Dreamlinerens prisvinnende underholdningssystem.

- Boston er en fantastisk by med et spennende kultur- og underholdningstilbud, og det er ekstra hyggelig å åpne denne ruten med premiere på «Grand Hotel», fortsetter Ramdahl.

Norwegian flyr i dag til Boston, New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando, Puerto Rico og San Francisco i USA. I tillegg lanserte selskapet nylig en ny rute til Las Vegas.

Om filmen «Grand Hotel»:
Den forfengelige alkoholikeren Axel Farstad (Atle Antonsen) sjekker inn på Grand Hotel for å skrive - og for å dø. Men planene hans blir forstyrret av en tiåring med Tourettes.
Filmen har kinopremiere 8. april.

Kontaktperson:
Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 454 56 012
Daglig leder, Euforia film, Vibeke Skistad, tlf. 943 41 615 

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube