Open skies
Følg Norwegian

Norwegian åpner ny rute til Agadir

Pressemelding   •   aug 26, 2010 13:00 CEST

Den 6. november åpner Norwegian en ukentlig direkteflygning fra Oslo-Gardemoen til den marokkanske badebyen Agadir. Samtidig øker antall flygninger fra Oslo til Marrakech til to ukentlige avganger. For første gang åpner Norwegian også ruter til Marokko fra Sverige og Danmark.

– Vår ukentlige flygning fra Oslo til Marrakech har vært en stor suksess, og etterspørselen etter flere avganger har vært enorm. Vi utvider derfor nå tilbudet til to faste avganger i uken til Marrakech i Marokko. Tilbudet øker kundens valgfrihet, i og med at man nå kan velge mellom to utreisedager og hjemreisedager. Det gjør det også mulig å ta en kortere tur til Marokko for dem som ønsker det, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

Ny rute til Agadir
I tillegg til dobling av antall avganger til Marrakech lanserer Norwegian en helt ny rute til badebyen Agadir – også i Marokko.

– Dette er en destinasjon som passer perfekt for de som elsker sol, bad og varme, og som samtidig ønsker å kombinere ferien med kultur og andre opplevelser, sier Skjeldam.

– De nordiske landene er vårt viktigste satsingsområde de kommende årene, og Marokko har mye å tilby skandinaviske turister Sammen med Norwegian kommer vi til å videreutvikle tilbudet. Vårt mål er å tiltrekke oss over 200 000 reisende ved utgangen av 2013, sier Hamid Addou, adm. dir. for Moroccan National Tourist Office.

Til Marokko også fra Sverige og Danmark
Norwegian øker også tilbudet til Marokko både fra Stockholm og København. Fra begge byene vil det være to ukentlige avganger til Marrakech og en ukentlig til Agadir. Det betyr at skandinaviske turister vil få langt større valgfrihet med flere avganger og mange rimelige billetter til Marokko.

Kontakperson:
Kommersiell direktør Daniel Skjeldam, tlf 907 42 073.

Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og det fjerde største i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (239 ruter og 93 destinasjoner pr juli 2010). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 10,7 millioner passasjerer og omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2009. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 000 ansatte. Norwegian har 53 fly i flåten (juli 2010). Selskapet får levert til sammen 70 nye fly av typen Boeing 737-800 i perioden 2008 – 2014. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåte når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Vedlagte filer

PDF-dokument