Gå videre til innhold

Pressemelding -

Norwegian åpner en rekke nye ruter fra Skandinavia i vinter: Ny direkteavgang fra Trondheim til Gran Canaria

Norwegian setter opp en rekke nye ruter fra Skandinavia i høst. Fra Norge åpner ny rute fra Trondheim til Las Palmas fra 31. oktober. Fra Stockholm og København åpnes hele seks nye ruter, til Genève, Salzburg og Barcelona fra København og til Barcelona, Salzburg og Tenerife fra Stockholm.

- Våre ruter til Gran Canaria er blitt meget populære, og vi utvider derfor vårt tilbud i vinter med en helt ny rute fra Trondheim til Las Palmas. Vi er overbevist om at trønderne vil sette pris på billige billetter til sommervarme Gran Canaria til vinteren, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian. Avgangen fra Trondheim kommer i tillegg til våre avganger fra Oslo, Bergen og Stavanger.

I tillegg til dette får også våre danske og svenske kunder glede av Norwegians utvidede rutetilbud. De nye direkterutene fra Stockholm til Barcelona og Tenerife starter opp i oktober, mens den nye ruten til vinterdestinasjonen Salzburg åpner i desember. Samtidig øker tilbudet til Genève sammenlignet med sist vinter. Fra København åpner Norwegian denne sesongen ruter både til Barcelona, Genève og Salzburg, og utvider tilbudet til Kanariøyene. Også fra Norge og Bergen øker antall ruter til Kanariøyene.

Stor etterspørsel etter rimelige billetter

- Vi er opptatt av å lytte til kundene. Alle våre nye reisemål og utvidede rutetilbud fra Skandinavia er et resultat av den etterspørselen vi har sett og de ønsker vi har fått fra våre kunder. Vi har satt opp populære reisemål til fornuftige priser, også i takt med den sterke passasjerøkningen Norwegian har hatt siden i fjor. Nytt denne høsten er også helt nye og mer komfortable seter med betydelig bedre beinplass, noe som vi vet blir tatt ekstra godt imot på de lange rutene, sier Skjeldam.

Rutetider fra Trondheim, lørdager fra 31. oktober, 2009 (Lokale tider)

Trondheim (TRD) 10:00

Gran Canaria (LPA) 15:00

Gran Canaria (LPA) 15:55

Trondheim (TRD) 22:50

Introduksjonspris starter på kr 799,- én vei, inkludert skatter og avgifter, og er i salg fra i dag 1. september.

For ytterligere informasjon:

Daniel Skjeldam, kommersiell direktør, tlf 907 42073

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway