Open skies
Følg Norwegian

Norwegian åpner åtte nye ruter i Skandinavia

Pressemelding   •   okt 15, 2009 09:53 CEST

Ny direkteavgang mellom Bergen og Tromsø

Norwegian starter opp en rekke nye ruter fra Skandinavia til populære feriemål i Europa neste vår. Innenriks i Norge åpner ny rute mellom Bergen og Tromsø fra mars 2010. Alle de nye rutene legges i salg i morgen fredag 16. oktober. Malta blir nytt reisemål både fra Oslo og København. Fra København åpner Norwegian også nye ruter til Zagreb, Dubrovnik og Sardinia, i tillegg til Malta. Flygningene starter opp i begynnelsen av mai. Fra Stockholm starter Norwegian nye ruter til Athen og Palermo med oppstart i månedsskiftet mars/april. Ruten mellom Bergen og Tromsø har vært ønsket av mange av Norwegians kunder, både forretningsreisende men også ferie- og fritidsreisende.

- Både Nord-Norge og Vestlandet er sterke reiselivsområder, og en direkterute her vil styrke turisttrafikken i begge regioner. Vi opplever også en sterk ekspansjon i ferie- og fritidsmarkedet i hele Skandinavia, og det er helt naturlig at også våre danske og svenske kunder glede av Norwegians utvidede rutetilbud. De nye direkterutene fra Stockholm og København er nykommere neste sommer, og vi tror at disse destinasjonene skal bli like godt mottatt i Sverige og Danmark som i Norge, der flere av disse flotte feriemålene allerede er innarbeidet i ruteprogrammet, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

- Vi er opptatt av å lytte til kundene. Alle våre nye reisemål fra Skandinavia er et resultat av den etterspørselen vi har opplevd. Vi har satt opp populære reisemål til fornuftige priser, også i takt med den sterke passasjerøkningen Norwegian har hatt siden i fjor, sier Skjeldam.

Introduksjonsprisen mellom Tromsø og Bergen og mellom Oslo og Malta starter på NOK 499,- én vei, inkludert skatter og avgifter. Introduksjonsprisene i Danmark og Sverige er DKK 428,- og SEK 499,-

For ytterligere informasjon: Daniel Skjeldam, kommersiell direktør, tlf 907 42073

Vedlagte filer

Word-dokument