Open skies
Følg Norwegian

Norwegian åpner 10 nye ruter i Danmark

Pressemelding   •   nov 19, 2009 11:03 CET

Norwegian lanserer i dag ti nye ruter i Danmark - tre innenriksruter og syv utenriksruter fra København og Billund. De nye rutene kommer i gang rett over nyttår.

Norwegians nye ruter går fra København til Billund, Karup og Bornholm samt syv utenriksruter fra Billund og København. Disse går blant annet til Tenerife, Athen, Ibizia og Kos.

I løpet av oppstartåret i Danmark har Norwegian fløyet mer enn en million passasjerer. Også et betydelig antall svenske passasjerer reiser med Norwegian - mange også fra København på grunn av den korte reisetiden fra sørlige deler av Sverige. Med dagens lansering vil Norwegian ha 39 ruter i Danmark. Antall fly stasjonert i Danmark øker med to, fra syv til ni.

- Fantastisk mottakelse

- Norwegian har tidligere signalisert en kraftig satsing i Danmark. Det første året har vist at vi er meget velkomne, og det inspirerer til videre vekst. Samtidig er vi sterkt opptatt av å holde prisene lave. Det kan vi gjøre ved å holde kostnadene nede, blant annet ved å skifte ut flyflåten med nye fly som har lavere drivstofforbruk. Vår ambisjon er at Danmark skal bli et av de landene der det er aller billigst å fly, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Kontaktpersoner:

Kommersiell direktør Daniel Skjeldam, tlf +47 907 42073

Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik, tlf. +47 489 9 44 40

Presse- og markedssjef Johan Bisgaard Larsen, Norwegian Danmark, tlf +45 31313128