Gå videre til innhold
Nå kan Norwegians kunder betale flybilletten med Vipps

Pressemelding -

Nå kan Norwegians kunder betale flybilletten med Vipps

Et nytt samarbeid mellom Vipps og Norwegian vil gjøre det enda enklere for kundene. – Dette er bare ett eksempel på hvordan vi styrker og forenkler kundeopplevelsen, sier Kurt Simonsen, Chief Customer & Digital Officer i Norwegian. 

Norwegians kunder kan nå betale flybilletten sin med Vipps:

- Samarbeidet med Vipps vil gjøre kundereisen enda enklere. Tjenesten har allerede blitt godt mottatt av kunder og dette er bare ett eksempel på hvordan vi styrker og effektiviser kundeopplevelsen. Vipps og Norwegian skal fortsette å samarbeide tett slik at enda flere av våre valgfrie tjenester, som for eksempel Fast Track og Priority Boarding, blir tilgjengelig og kan betales via Vipps, sier Kurt Simonsen, som er Chief Customer & Digital Officer i Norwegian. 

- I netthandel er det store forenklingsmuligheter for både brukere og brukersteder. Vi er utrolig glade for å jobbe sammen med Norwegian og tilby kundene deres en enda smidigere reiseopplevelse. Sammen skal vi skape enda bedre løsninger for kundene, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

- Det er veldig spennende å samarbeide med en ledende og innovativ norsk aktør som Vipps og vi ser frem til at vi i fellesskap kan utvikle nye og gode løsninger for våre kunder, fortsetter Kurt Simonsen.

Slik fungerer det:
- Når du skal betale for flyreisen, vil Vipps komme opp som et av betalingsalternativene
- Velg Vipps som betalingsmetode og skriv inn mobilnummeret ditt
- Vent til appen åpner seg på telefonen og godkjenn betalingen
- I betalingsøyeblikket velger du selv hvilket betalingskort du ønsker å bruke
- Vipps er nå tilgjengelig både når du booker via desktop og på mobilen, og kommer snart som betalingsalternativ i Norwegian-appen

Kontakt for pressen:
Norwegian: Senior kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion-Gibson, tlf: 46632010
Vipps: Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes, tlf: 99741263 

Emner


Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway