Open skies
Følg Norwegian

Nå er det billigere å bruke kredittkort for flesteparten av Norwegians kunder

Pressemelding   •   jul 07, 2014 10:00 CEST

Fra og med i dag er det billigere å betale flybilletter med kredittkort for flesteparten av Norwegians kunder. Alle som kjøper reiser for under 1950 kroner vil tjene på den nye ordningen som er en prosentbasert beregning. Det er fremdeles gratis å bruke debetkort.

Norwegian har fra og med i dag innført en ny, prosentbasert kredittkortbetaling på 1,99 %. Endringen fra et såkalt flatt beløp på NOK 40,- betyr et lavere beløp for de aller fleste av Norwegians kunder som fortsatt ønsker å betale med kredittkort. Endringen til prosentbasert sats er gjort for å følge nye bestemmelser som ble innført i juni 2014.

Kjøper man reiser med kredittkort til NOK 1 750,- vil det for eksempel koste NOK 36,- med den nye, prosentbaserte ordningen, mens en reise til NOK 1 000,- vil koste NOK 20,-.

Gratis betalingsmåter forblir de samme
Norwegians kunder har fortsatt mulighet til å velge betalingsmåter som er gratis ved å betale reisen sin med kredittkort fra Bank Norwegian eller debetkort. 

Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.