Open skies
Følg Norwegian

Invitasjon til pressekonferanse: Norwegian lanserer spennende rutenyheter i Bergen

Pressemelding   •   des 17, 2013 12:43 CET

Norwegian-sjef Bjørn Kjos, reiselivsdirektør Ole Warberg i Bergen og Flesland-sjef Aslak Sverdrup vil i morgen onsdag lansere spennende rutenyheter i Bergen. Senere på dagen inviterer Norwegian til feiring av nyhetene på Festplassen i Bergen, hvor også ordfører Trude Drevland vil være til stede.

Pressekonferansen finner sted onsdag 18. desember kl 14 i Bergens Vertskapssenter for kultur, opplevelser og reiseliv – Turistinformasjonen, Torghallen på Fisketorget.

Norwegians julegave til vestlendingene vil bli feiret med gode tilbud og konkurranser på Festplassen kl 17.30.

Vel møtt!

Kontaktperson:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel.45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,6 år (per mars 2013). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.