Open skies
Følg Norwegian

Informasjon om tirsdagens flyprogram

Pressemelding   •   mar 09, 2015 17:46 CET

Norwegian beklager å meddele at også i morgen, tirsdag, vil nærmere 20 000 passasjerer bli berørt av kanselleringer og forsinkelser på grunn av pilotstreiken. Igjen er det innenrikstrafikken som rammes hardest: så godt som alle norske og svenske innenriksflygninger blir innstilt, mens et begrenset antall innenriksflygninger i Danmark blir gjennomført. De fleste avganger mellom de skandinaviske hovedstedene er også kansellert. De fleste Europa-rutene vil gå som normalt. Ruter mellom Skandinavia og USA, og Skandinavia og Thailand skal også etter planen gå som normalt.

Passasjerer som har registrert mobilnummeret sitt på sin Norwegian-profil og som blir berørt av streiken, vil få SMS fra Norwegian dersom de blir berørt av kanselleringer eller forsinkelser. Vi oppfordrer alle til å følge med på hjemmesiden vår og «Er Flyet i Rute» for oppdatert informasjon.

Kunder som er berørt av kanselleringer kan ringe følgende nummer som er døgnåpent: +47 21 49 21 49.

Vi beklager på det sterkeste overfor de passasjerene som er berørt av streiken. Norwegians ansatte gjør alt de kan for å ta vare på alle passasjerer på best mulig måte.

Følgende flygninger skal etter planen gå som normalt:

Fly til og fra Storbritannia med flightnummer DY2400 til DY2900
Fly til og fra Spania med flightnummer DY5100 til DY5598
Fly til og fra Finland med flightnummer DY5599 til 5999
Fly til og fra USA og Thailand med flightnummer DY7001 til DY7999
 
De fleste Europa-rutene vil også gå som normalt

For mer informasjon:

Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på fire år (per februar 2015). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.