Open skies
Følg Norwegian

​Informasjon om onsdagens flyprogram

Pressemelding   •   mar 10, 2015 19:35 CET

Pilotstreiken blant de skandinaviske pilotene i Norwegian er endelig over. Dessverre tar det noe tid å komme tilbake til normal drift etter 11 dager med streik. Norwegian beklager å meddele at også i morgen, onsdag 11. mars, vil mange av våre passasjerer blir berørt av ettervirkningene av streiken. Vi vil jobbe i hele natt for å få på plass så mange flygninger som mulig og oppfordrer våre passasjerer til å følge med på sin flygning via ruteinformasjon på vår hjemmeside. De aller fleste rutene mellom Skandinavia og Spania, og mellom Skandinavia og London går som normalt. Det samme gjelder direkteruter mellom Skandinavia og USA, samt Skandinavia og Thailand.

Passasjerer som har registrert mobilnummeret sitt i bestillingen vil få SMS fra Norwegian dersom de blir berørt av kanselleringer eller forsinkelser.

Kunder som er berørt av kanselleringer kan ringe følgende nummer som er døgnåpent: +47 21 49 21 49.

Vi beklager på det sterkeste overfor de passasjerene som er berørt. Norwegians ansatte gjør alt de kan for å ta vare på alle passasjerer på best mulig måte, og vi gleder oss til å ønske velkommen til et normalt flyprogram i løpet av veldig kort tid.

Følgende flygninger skal etter planen gå som normalt:

Fly til og fra Storbritannia med flightnummer DY2400 til DY2900
Fly til og fra Spania med flightnummer DY5100 til DY5598
Fly til og fra Finland med flightnummer DY5599 til 5999
Fly til og fra USA og Thailand med flightnummer DY7001 til DY7999
 
For mer informasjon:

Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på fire år (per februar 2015). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.