Open skies
Følg Norwegian

Informasjon om mandagens flyprogram

Pressemelding   •   mar 08, 2015 20:09 CET

Norwegian beklager å meddele at også i morgen, mandag, vil nærmere 25 000 passasjerer bli berørt av kanselleringer og forsinkelser på grunn av pilotstreiken. Igjen er det innenrikstrafikken som rammes hardest: så godt som alle norske og svenske innenriksflygninger blir innstilt, mens et begrenset antall innenriksflygninger i Danmark blir gjennomført. De fleste avganger mellom de skandinaviske hovedstedene er også kansellert. Noen få Europa-ruter innstilles, men ellers skal ruter mellom Skandinavia og USA, og Skandinavia og Thailand etter planen gå som normalt.

Passasjerer som har registrert mobilnummeret sitt på sin Norwegian-profil og som blir berørt av streiken, vil få SMS fra Norwegian dersom de blir berørt av kanselleringer eller forsinkelser. Vi oppfordrer alle til å følge med på hjemmesiden vår og «Er Flyet i Rute» for oppdatert informasjon.

Kunder som er berørt av kanselleringer kan ringe følgende nummer som er døgnåpent: +47 21 49 21 49.

Vi beklager på det sterkeste overfor de passasjerene som er berørt av streiken. Norwegians ansatte gjør alt de kan for å ta vare på alle passasjerer på best mulig måte.

Følgende flygninger skal etter planen gå som normalt:
-
Fly til og fra Storbritannia med flightnummer DY2400 til DY2900
- Fly til og fra Spania med flightnummer DY5100 til DY5598
- Fly til og fra Finland med flightnummer DY5599 til 5999
- Fly til og fra USA og Thailand med flightnummer DY7001 til DY7999

Vi vil gjøre alt vi kan for at Europa-trafikken skal gå som normalt.

For mer informasjon:

Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på fire år (per februar 2015). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.