Gå videre til innhold
Hit reiser nordmenn – Norwegians mest populære destinasjoner høsten 2022

Pressemelding -

Hit reiser nordmenn – Norwegians mest populære destinasjoner høsten 2022

Spania, Storbritannia og Tyskland lokker flest nordmenn på reise i høst. Norwegian deler topp 10 liste over reisemål som nordmenn skal besøke denne sesongen.

– Trenden går tydelig til Europas strender og storbyer. Når temperaturen synker her til lands er det mange som gjerne vil ut å reise. Norwegians høst- og vinterprogram omfatter et bredt rutetilbud med direkteflygninger til spennende destinasjoner i Europa fra alle de nordiske landene, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Mange ser på høsten som den beste tiden å reise. Mildere klima kombinert med kortere køer og mindre folkemengder gjør de klassiske turistattraksjonene i Europa til populære reisemål nå. Likeså er det varmt nok til å kunne nyte både storbyene og strendene.

Topp 10 destinasjoner for nordmenn denne høsten er:

  • London
  • Berlin
  • Malaga
  • Alicante
  • Nice
  • København
  • Las Palmas
  • Paris
  • Barcelona
  • Antalya

– Denne høsten er det kjente storbyer i Storbritannia, Tyskland og Spania som er mest populære blant nordmenn. Etter noen år med lav reisevirksomhet, ser vi at mange ønsker å besøke sine favorittbyer igjen, og vi er glade for at vi kan tilby flyvninger og gode tilbud med avganger til de mest populære destinasjonene i Europa, sier Magnus Thome Maursund.

I høst og vinter flyr Norwegian totalt 223 ruter i og fra Norden, hvorav 118 direkteruter fra Norge. Høstopplevelser venter blant både kjente byer som London og Paris, og mindre besøkte reisemål som Warzava og Düsseldorf, og kan søkes frem på norwegian.com.

Emner

Kategorier


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway