Open skies
Følg Norwegian

Her er Norwegians splitter nye område på Oslo lufthavn

Pressemelding   •   jan 31, 2017 10:00 CET

Norwegian kan ønske alle passasjerer velkommen til den splitter nye avgangshallen på Oslo lufthavn (OSL). Nå blir det enda enklere og effektivt å reise med Norwegian fra OSL.

Den nye avgangshallen på OSL er nå ferdigstilt. Dette innebærer at alle som skal reise med Norwegian fra OSL vil benytte seg av de nye fasilitetene. Norwegians innsjekkingsautomater, skranker, service og Fast Track er nå samlet på ett sted og er i nær tilknytning til både Flytoget og NSB. Passasjerer som ankommer flyplassen med tog skal nå ta til venstre etter rulletrappen for å komme til Norwegians nye område.

Norwegians mål er å gi passasjerer en sømløs opplevelse på flyplassen. De nye innsjekkings- og bagasjemaskinene er plassert slik at det blir enklere og mer effektivt å sjekke inn, spesielt under travle perioder.


- Vi er godt fornøyd med å kunne ønske alle reisende velkommen til vårt nye område på Oslo lufthavn. Det nye området vil gjøre reiseopplevelsen enda mer effektiv for kundene. I tillegg har vår egen Fast Track som gir våre passasjerer den aller raskeste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på, sier Norwegians kommersielle direktør, Thomas Ramdahl.

Nytt på OSL for Norwegian:

  • 26 kiosker for innsjekk
  • 15 bagasjeskranker (10 selvbetjente og fem betjente – flere kan åpnes dersom det er behov)
  • Seks serviceskranker på vårt nye servicesenter
  • Egen Fast Track


Kontaktperson for pressen:
Astrid Mannion-Gibson, Pressekontakt: tlf: +47 466 32010

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte. I dag opererer Norwegian 450 ruter til rundt 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 120 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube