Open skies
Følg Norwegian

Helga Bollmann Leknes er Norwegians nye HR-direktør

Pressemelding   •   sep 14, 2017 16:00 CEST

Helga Bollmann Leknes (45) er ansatt som ny HR-direktør i Norwegian. Hun tiltrer stillingen 1. oktober.


Helga Bollmann Leknes kommer fra en stilling som Executive Vice President HR & Communications i Kongsberg Automotive ASA, hvor hun også var en del av konsernledelsen.

Helga har lang erfaring innen HR. Hun har tidligere jobbet som Senior Vice President / Head of Staff Functions i Frontica Business Solutions (tidligere en del av Aker Solutions), og har hattflere lederfunksjoner innen HR i Aker Solutions. Hun har også erfaring fra luftfart; hos SAS har hun hatt flere stillinger, både innenfor IT og som HR-direktør i Norge. Helga har en Bachelor of Management fra Handelshøyskolen BI og en Master of Management fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

- Jeg gleder meg til å bli en del av Norwegianfamilien og til å ta fatt på en av de mest spennende HR-stillingene som finnes. Jeg er opptatt av å iverksette strategi til handling og ser frem til å bli kjent med de som har bidratt til Norwegians fantastiske globalesuksess, sier Helga Bollmann Leknes.

Norwegians nye HR-direktør vil bli en del av konsernledelsen og rapportere direkte til konsernsjef Bjørn Kjos.

- Jeg er veldig godt fornøyd med at Helga Bollmann Leknes blir ny HR-direktør iNorwegian. Hun har en variert bakgrunn med global HR- og IT-erfaring som vil være svært viktig for at vi skal lykkes med vår globale strategi fremover, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon, tlf: +47 815 11 816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube