Open skies
Følg Norwegian

Enighet mellom Norwegian og Pilotforeningen

Pressemelding   •   nov 04, 2013 09:40 CET

Norwegians ledelse og Norwegian Pilot Union (NPU) er kommet til enighet om ny tariffavtale for pilotene. Dette innebærer normal drift fremover.

- Begge parter er tilfreds med at vi har oppnådd enighet og at vi i fellesskap kan se fremover og bygge et sterkt, konkurransedyktig Norwegian som trygger arbeidsplassene både i lufta og på bakken. Det aller viktigste for oss i dag er at våre passasjerer kan føle seg trygge på at våre flygninger vil gå som normalt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Kontaktnummer for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med 382 ruter til 121 destinasjoner. I dag opererer Norwegian 382 ruter til 121 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian fraktet  nærmere 17,7 millioner passasjerer i 2012. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 3 000 ansatte. Norwegian har 75 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,6 år (per mars 2013). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I juni 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.