Open skies
Følg Norwegian

DNB velger Norwegian

Pressemelding   •   des 16, 2014 13:24 CET

DNB gir Norwegian fornyet tillit på flygninger i Norge og internasjonalt. – Vi er glade for at Norges største finanskonsern har valgt å fortsette samarbeidet med oss, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

DNB og Norwegian fortsetter samarbeidet og inngår ny avtale om flyreiser innenriks i Norge, samt på ruter i Skandinavia og Europa. DNB har også valgt Norwegian på rutene Oslo – New York og Oslo – Bergen.

- Vi er veldig glade for at DNB har gitt oss fornyet tillit. Vi vil bidra til at Norges største finanskonsern reduserer sine reisekostnader betydelig. I tillegg ser vi fram til å fortsatt ønske DNBs ansatte velkommen om bord i våre nye fly med gratis internett, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

- DNB er en global aktør med virksomhet i over 20 land som gjør at Norwegian med sitt store rutenett, komfortable og fleksible reiser til en lav pris er en av våre foretrukne reisepartnere, sier Solveig Hellebust, konserndirektør HR i DNB.

Mediekontakt:
Norwegian: Salgsdirektør Lars Sande: 91 17 91 52
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

DNB: Informasjonsdirektør Even Westerveld: 40 01 67 44

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 421 ruter til 129 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 101 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.