Open skies
Følg Norwegian

Den danske stat velger Norwegians langdistanseruter

Pressemelding   •   nov 17, 2014 12:44 CET

Den danske stat har igjen valgt Norwegian som leverandør på flere av sine viktigste destinasjoner. Disse omfatter blant annet flyselskapets ruter fra København til New York, Los Angeles og Bangkok.

Den danske stat har forlenget og utvidet sitt samarbeid med Norwegian. Dermed fortsetter Norwegian å være leverandør for flere av statens viktigste reisemål. Disse omfatter blant annet flere av flyselskapets langdistanseruter fra København. Norwegian vil dermed som eneste flyselskap fly danske offentlige ansatte direkte til New York, Los Angeles og Bangkok fra København.

"Vi er svært fornøyd med at den danske stat har valgt oss som leverandør på flere direkteruter fra København. Vi har fløyet mange fornøyde passasjerer på våre langdistanseruter, og ser frem til å ønske våre nye kunder velkommen om bord,” sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

Den danske stat har lagt vekt på blant annet billettpris og muligheten for å kjøpe enveisbilletter i den nye avtalen som vil tre i kraft i begynnelsen av januar 2015.

Utover langdistanseflygninger skal Norwegian også fly staten mellom København og et bredt spekter av selskapets mange europeiske destinasjoner, inkludert Paris, Berlin, Madrid og Barcelona.

Kontaktperson:
Salgsdirektør Lars Sande, tlf. 911 791 52

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 100 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.