Open skies
Følg Norwegian

Bøssebærere inntar lufta på over 100 Norwegian-flygninger

Pressemelding   •   okt 22, 2017 18:00 CEST

Norwegian ønsker at alle skal få delta i TV-aksjonen – selv i lufta. Derfor inntar Luftens Bøssebærere luftrommet på over 100 av Norwegians flygninger i dag. I år går nemlig innsamlingen fra TV-aksjon til Norwegians signaturpartner, UNICEF.

Under TV-aksjonen NRK i dag skal Norwegian ha med bøssebærere på over 100 flygninger. Slik kan Norwegians passasjerer bidra til at barn i krig og konflikt får muligheten til å gå på skole.

Flere hundre har meldt seg som bøssebærere hos Norwegian
Det er først og fremst Norwegians kabinbesetning som er Luftens Bøssebærere i dag. I tillegg har flere hundre meldt seg som bøssebærere via Norwegians kampanje på Facebook. Seks heldige vinnere skal derfor gå årets desidert fineste rute i luftrommet istedet for å banke på dører i dag

- Det er fantastisk å se at våre dedikerte kabinansatte tar rollen som Luftas Bøssebærere på over 100 flygninger i dag. I år går midlene til vår samarbeidspartner UNICEFs arbeid for å gi skolegang til barn som vokser opp i områder med krig og konflikt. Tusen hjertelig takk til alle de som bidrar med penger til UNICEF! Dette vil utgjøre en stor forskjell for barn som virkelig trenger det, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Les mer om Luftens Bøssebærere og TV-aksjonen her: https://blimed.no/luftensbossebarer

Kontaktperson:
Astrid Mannion-Gibson, tlf. 466 32010

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube