Open skies
Følg Norwegian

Over 1200 konkurrerte om å fly med Norwegian-sjef Bjørn Kjos

Nyhet   •   mar 06, 2013 14:20 CET

Over 1200 av Norwegians følgere på Facebook har deltatt i konkurransen om å vinne en flytur med selskapets populære toppsjef, Bjørn Kjos. Den heldige vinneren er Carl Christian Fredriksen (13) fra Sandefjord. – Jeg tror dette blir den største opplevelsen i mitt liv noensinne, sier den unge vinneren.  

Norwegian har den siste uken hatt en konkurranse på sin Facebook-side der premien er en flytur med Bjørn Kjos og et helgeopphold for to i København. Over 1200 turklare Facebook-følgere har begrunnet hvorfor nettopp de fortjener å vinne. Det var mange sterke kandidater, men Carl Christian Fredriksen (13) fra Sandefjord trakk til slutt det lengste strået.

- Jeg synes det var utrolig gøy å vinne, jeg har aldri vunnet noe stort før. Jeg trodde i hvert fall ikke jeg skulle vinne da jeg så hvor mange deltakere som var med i konkurransen! Jeg har alltid vært veldig interessert i fly, jeg tror dette blir den største opplevelsen i mitt liv noensinne, sier Carl Christian.

Dette var Carl Christians begrunnelse for å bli med Bjørn Kjos på tur:

«Jeg har veldig lyst til å bli pilot i Norwegian når jeg blir stor! Jeg flyr mye på simulator på datamaskin og liker å spotte fly på Torp. Jeg vil ta med morfaren min fordi han også er interessert i fly, han har tatt meg med til flymuseet i Bodø, på åpen dag på Torp, på flystevner på Jarlsberg osv. Han ville også blitt superglad og overrasket hvis han fikk bli med.»

- Carl Christian sjarmerte oss umiddelbart. Han er en ekte flyentusiast og har en drøm om å bli pilot. Vi er overbevist om at Bjørn og Carl Christian vil ha mye å snakke om på turen fra Oslo til København. Vi ønsker Carl Christian og morfaren hans en riktig god tur til dronningens by, heter det i juryens begrunnelse.