Gå videre til innhold
Over 1200 konkurrerte om å fly med Norwegian-sjef Bjørn Kjos

Nyhet -

Over 1200 konkurrerte om å fly med Norwegian-sjef Bjørn Kjos

Over 1200 av Norwegians følgere på Facebook har deltatt i konkurransen om å vinne en flytur med selskapets populære toppsjef, Bjørn Kjos. Den heldige vinneren er Carl Christian Fredriksen (13) fra Sandefjord. – Jeg tror dette blir den største opplevelsen i mitt liv noensinne, sier den unge vinneren.  

Norwegian har den siste uken hatt en konkurranse på sin Facebook-side der premien er en flytur med Bjørn Kjos og et helgeopphold for to i København. Over 1200 turklare Facebook-følgere har begrunnet hvorfor nettopp de fortjener å vinne. Det var mange sterke kandidater, men Carl Christian Fredriksen (13) fra Sandefjord trakk til slutt det lengste strået.

- Jeg synes det var utrolig gøy å vinne, jeg har aldri vunnet noe stort før. Jeg trodde i hvert fall ikke jeg skulle vinne da jeg så hvor mange deltakere som var med i konkurransen! Jeg har alltid vært veldig interessert i fly, jeg tror dette blir den største opplevelsen i mitt liv noensinne, sier Carl Christian.

Dette var Carl Christians begrunnelse for å bli med Bjørn Kjos på tur:

«Jeg har veldig lyst til å bli pilot i Norwegian når jeg blir stor! Jeg flyr mye på simulator på datamaskin og liker å spotte fly på Torp. Jeg vil ta med morfaren min fordi han også er interessert i fly, han har tatt meg med til flymuseet i Bodø, på åpen dag på Torp, på flystevner på Jarlsberg osv. Han ville også blitt superglad og overrasket hvis han fikk bli med.»

- Carl Christian sjarmerte oss umiddelbart. Han er en ekte flyentusiast og har en drøm om å bli pilot. Vi er overbevist om at Bjørn og Carl Christian vil ha mye å snakke om på turen fra Oslo til København. Vi ønsker Carl Christian og morfaren hans en riktig god tur til dronningens by, heter det i juryens begrunnelse.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway