Gå videre til innhold
Høstmånedene er for mange den beste tiden å reise på.
Høstmånedene er for mange den beste tiden å reise på.

Nyhet -

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Høsten er reisetid, og skolenes høstferie er nå på trappene i hele landet. Hos Norwegian topper sydenfavorittene og storbyklassikerne igjen listen over nordmenns mest foretrukne reisemål.

Når høstmørket og regnværsdagene kommer sigende, lengter mange etter å forlenge sommerfølelsen med sol, varme og kulturopplevelser. Reisende fra Norge trekkes både til populære reisemål langs Middelhavet og til de kontinentale storbyene i Europa.

– Strender og storbyer i Europa fortsetter å lokke med milde temperaturer, sol og storbyliv. Listen over våre mest populære reisemål nå i høst er som forventet. Vedvarende varme temperaturer trekker reisende fra Norge og resten av Skandinavia sørover. Norwegians høst- og vinterprogram omfatter et bredt rutetilbud med direkteflygninger til spennende destinasjoner over hele Europa fra alle de nordiske landene, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Høstmånedene er for mange den beste tiden å reise på. Færre turister enn på sommeren betyr mindre folkemengder og færre køer, samtidig som at steder som fortsatt har god varme gir muligheter for å nyte både strender og uteliv.

Norwegians topp 10 destinasjoner fra Norge høsten 2023

•Antalya
•Alicante
•Berlin
•Chania
•Faro
•Krakow
•Larnaca
•Las Palmas
•London
•Paris

I høst og vinter flyr Norwegian 135 direkteruter til 93 destinasjoner fra Norge. I vinter flyr Norwegian blant annet til klassikerne London, København, Paris og Barcelona, men også spennende destinasjoner som Edinburgh, Lisboa og Budapest.

Emner

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway