Gå videre til innhold
Høstmånedene er for mange den beste tiden å reise på.
Høstmånedene er for mange den beste tiden å reise på.

Nyhet -

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Høsten er reisetid, og skolenes høstferie er nå på trappene i hele landet. Hos Norwegian topper sydenfavorittene og storbyklassikerne igjen listen over nordmenns mest foretrukne reisemål.

Når høstmørket og regnværsdagene kommer sigende, lengter mange etter å forlenge sommerfølelsen med sol, varme og kulturopplevelser. Reisende fra Norge trekkes både til populære reisemål langs Middelhavet og til de kontinentale storbyene i Europa.

– Strender og storbyer i Europa fortsetter å lokke med milde temperaturer, sol og storbyliv. Listen over våre mest populære reisemål nå i høst er som forventet. Vedvarende varme temperaturer trekker reisende fra Norge og resten av Skandinavia sørover. Norwegians høst- og vinterprogram omfatter et bredt rutetilbud med direkteflygninger til spennende destinasjoner over hele Europa fra alle de nordiske landene, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Høstmånedene er for mange den beste tiden å reise på. Færre turister enn på sommeren betyr mindre folkemengder og færre køer, samtidig som at steder som fortsatt har god varme gir muligheter for å nyte både strender og uteliv.

Norwegians topp 10 destinasjoner fra Norge høsten 2023

•Antalya
•Alicante
•Berlin
•Chania
•Faro
•Krakow
•Larnaca
•Las Palmas
•London
•Paris

I høst og vinter flyr Norwegian 135 direkteruter til 93 destinasjoner fra Norge. I vinter flyr Norwegian blant annet til klassikerne London, København, Paris og Barcelona, men også spennende destinasjoner som Edinburgh, Lisboa og Budapest.

Emner

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway