Open skies
Følg Norwegian

Norwegians flytilbud fra Bardufoss har aldri vært bedre enn i dag

Nyhet   •   okt 02, 2012 11:47 CEST

Troms Folkeblad skriver i dag at «Norwegian kutter avganger på Bardufoss», og siteres i en rekke nord-norske medier.  Overganger fra sommerprogram til vinterprogram er ikke «rutekutt», men normale sesongmessige endringer som gjøres  hvert år i hele rutenettet.

 I november 2011 hadde Norwegian 11 direkteavganger mellom Bardufoss og Oslo, samt fem avganger fra Bardufoss til Oslo via Bodø. I november i år har Norwegian 19 direkteavganger mellom Bardufoss og Oslo.  Også i år har vi gjort små sesongmessige rutejusteringer i flyprogrammet som gjør at antall frekvenser endres fra 20 frekvenser i sommerprogrammet til 19 frekvenser i november/desember og 18 i januar/februar.  Vi flyr fremdeles på lørdager, slik vi har gjort på vinterstid tidligere og på søndager vi flyr vi tre daglige avganger fra Oslo til Bardufoss og to daglige fra Bardufoss til Oslo. Her har vi også satt inn større fly for å få plass til flere passasjerer.

Norwegian har en forpliktende avtale med Forsvaret om flytjenester, og flyprogrammet til Bardufoss er naturlig nok tilpasset vår største kunde som utgjør hovedgrunnlaget for at vi kan ha så mange avganger hit. 

Lasse Sandaker-Nielsen
Informasjonssjef
Norwegian