Gå videre til innhold
Norwegian vant tre priser under Grand Travel Award

Nyhet -

Norwegian vant tre priser under Grand Travel Award

Grand Travel Award er arrangert siden 1995, og det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen. Arrangementet fant sted i Oslo torsdag kveld.

Geir Karlsen ble tildelt prisen for Årets leder.

– Dette var en svært hyggelig pris å motta! Selv om det er stas å få heder på denne måten, vil jeg gjerne dele æren med alle mine Norwegian-kolleger. Det sterke samholdet vi har på tvers av avdelinger, nasjonaliteter og baser, er avgjørende for at vi kan levere et godt produkt til kundene våre. Det er ekstra hyggelig å motta en pris fra reiselivsbransjen selv, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med over 4000 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa, og opererer fra baser i Norge og andre steder i Europa. Cirium sin luftfartsstatistikk for 2022 viste nylig at Norwegian var det mest punktlige flyselskapet i Norden og i toppsjiktet i hele Europa.

Årets europeiske flyselskap og Årets flyselskap innenriks

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Vi er veldig takknemlige for anerkjennelsen. Dette forteller oss at både kunder som flyr med oss og folk som jobber i reiselivsbransjen setter stor pris på rutenettverket vårt, gode priser, og ikke minst god punktlighet. På tross av mange utfordringer i 2022, har vi vist at vi hevder oss i toppklassen når det kommer til punktlighet, noe vi vet er viktig for kundene våre, sier Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.

Norwegian på Gran Travel Award 2023
Fra venstre: Esben Tuman, Håvard Sveen, Guro Poulsen, Geir Karlsen, Lise Krydsby Finjarn, Cecilie Thorsen, Pål Andre Amundsen. Foran: Ståle Zahl og Jonas van der Windt Sørensen. Foto: Norwegian

I 2022 feiret Norwegian sitt 20-års jubileum. Siden oppstarten har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med selskapet. Siden den gang har Norwegians viktigste oppgave vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker ny teknologi for vær- og vinddata som gir mer effektive flyvninger og sparer drivstoff.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway