Gå videre til innhold
Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

Nyhet -

Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

For første gang går Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om den tradisjonsrike digitale julekalenderen. Bak kalenderlukene gjemmer det seg ulike spill som gir deltakerne en mulighet til å vinne gaver i form av reiser, overnattinger, gavekort og tilbud fra de to selskapene og deres samarbeidspartnere, i tillegg til Verdensgaver til UNICEF.

Norwegian og Strawberry har et langvarig samarbeid med UNICEF, der formålet har vært å samle inn midler gjennom kampanjer, innsamlingsaksjoner og donasjoner fra kunder. Norwegian bistår også i humanitære aksjoner.

– UNICEF sitt viktige arbeid for barn i hele verden er noe både vi i Norwegian og Strawberry er veldig glade for å støtte i årets julekalender. Verdensgaver er gaver til barn i nød og bidrar til organisasjonens omfattende arbeid for barn i over 190 land, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked og kundeservice.

Et bidrag til barn i årets julekalender

Norwegian lanserte den digitale julekalenderen for første gang i 2013, og populariteten har økt for hvert år. I år samarbeider selskapet med Strawberry og UNICEF. I tillegg til gaver, blant annet i form av flybilletter og hotellovernattinger, vil julekalenderen ha luker der vinnerne får Verdensgaver som går direkte til UNICEF. Alle som deltar kan også velge å donere, eller kjøpe personlige Verdensgaver.

– UNICEF er utrolig takknemlige for samarbeidet vi har med Norwegian og Strawberry, da de er med på å skape en bedre fremtid for barn og samfunn verden over. Deres engasjement for å hjelpe oss å nå hvert barn i tide er inspirerende for oss, og vi håper flere kan bli motiverte til å gi gaver med mening til jul i år. En verdensgave vil kunne redde liv og bidra i kampen om å nå hvert barn i tide, sier Maria Greenberg Bergheim, generalsekretær i UNICEF.

Norwegian har hatt et samarbeid med UNICEF siden 2007, og har sammen med kunder og ansatte bidratt med nærmere 60 millioner kroner.

UNICEF oppfordrer bedrifter og privatpersoner til å kjøpe Verdensgaver i julegaver i år.

Vil du delta i årets julekalender kan du registere deg her.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway