Gå videre til innhold
Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

Nyhet -

Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

For første gang går Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om den tradisjonsrike digitale julekalenderen. Bak kalenderlukene gjemmer det seg ulike spill som gir deltakerne en mulighet til å vinne gaver i form av reiser, overnattinger, gavekort og tilbud fra de to selskapene og deres samarbeidspartnere, i tillegg til Verdensgaver til UNICEF.

Norwegian og Strawberry har et langvarig samarbeid med UNICEF, der formålet har vært å samle inn midler gjennom kampanjer, innsamlingsaksjoner og donasjoner fra kunder. Norwegian bistår også i humanitære aksjoner.

– UNICEF sitt viktige arbeid for barn i hele verden er noe både vi i Norwegian og Strawberry er veldig glade for å støtte i årets julekalender. Verdensgaver er gaver til barn i nød og bidrar til organisasjonens omfattende arbeid for barn i over 190 land, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked og kundeservice.

Et bidrag til barn i årets julekalender

Norwegian lanserte den digitale julekalenderen for første gang i 2013, og populariteten har økt for hvert år. I år samarbeider selskapet med Strawberry og UNICEF. I tillegg til gaver, blant annet i form av flybilletter og hotellovernattinger, vil julekalenderen ha luker der vinnerne får Verdensgaver som går direkte til UNICEF. Alle som deltar kan også velge å donere, eller kjøpe personlige Verdensgaver.

– UNICEF er utrolig takknemlige for samarbeidet vi har med Norwegian og Strawberry, da de er med på å skape en bedre fremtid for barn og samfunn verden over. Deres engasjement for å hjelpe oss å nå hvert barn i tide er inspirerende for oss, og vi håper flere kan bli motiverte til å gi gaver med mening til jul i år. En verdensgave vil kunne redde liv og bidra i kampen om å nå hvert barn i tide, sier Maria Greenberg Bergheim, generalsekretær i UNICEF.

Norwegian har hatt et samarbeid med UNICEF siden 2007, og har sammen med kunder og ansatte bidratt med nærmere 60 millioner kroner.

UNICEF oppfordrer bedrifter og privatpersoner til å kjøpe Verdensgaver i julegaver i år.

Vil du delta i årets julekalender kan du registere deg her.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway