Open skies
Følg Norwegian

Norwegian har nöjdast kunder – för fjärde året i rad

Nyhet   •   des 09, 2013 09:45 CET

För fjärde året i rad hamnar Norwegian överst bland flygbolagen med högsta kundnöjdhet i Svenskt Kvalitetsindex årliga mätning av branschen.

– Vi är otroligt glada över att ha fått svenska folkets förtroende i år igen. Att vi har högst kundnöjdhet för fjärde året i rad är en bekräftelse på att våra resenärer uppskattar kombinationen stort flygutbud, god service och prisvärda biljetter, säger VD Björn Kjos.

Norwegian har varit med i Svenskt Kvalitetsindex mätning sedan 2010 där kundnöjdhet bland flygbolag och andra transportmedel mäts. För fjärde året i rad visar mätningen att Norwegian är det flygbolag som har de nöjdaste kunderna. För mätningarna år 2010 och 2011 mättes Norwegian enbart som utrikesflyg men sedan 2012 mäts Norwegian även som inrikesflyg.

Om undersökningen:
Mätningen görs årligen bland företagets kunder som bland annat bedömer produktkvalitet, servicekvalitet och prisvärde. Totalt har 1200 personer mellan 18 och 79 år intervjuats per telefon. Intervjuerna har genomförts mellan 29 oktober och 29 november 2013. För mer information om Svenskt Kvalitetsindex, besök http://www.kvalitetsindex.se/.

För ytterligare information:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Informationschef Norwegian +46 709 89 05 18