Gå videre til innhold
Esben Tuman, kommunikasjonsdirektør i Norwegian og Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge.
Esben Tuman, kommunikasjonsdirektør i Norwegian og Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge.

Nyhet -

Norwegian gir ansattjulegaver til UNICEF

Norwegian har vært UNICEFs signaturpartner i mer enn 15 år. Partnerskapet innebærer blant annet at Norwegian bidrar med humanitære aksjoner, innsamlingsaksjoner og donasjoner fra kunder. I tillegg har Norwegian tradisjon for å gi sine ansattjulegaver til en verdi av 300 000 kroner til UNICEF.

I november i fjor fornyet Norwegian og UNICEF partnerskapet med tre nye år. Siden 2007 har selskapet sammen med sine kunder og ansatte bidratt med nærmere 57 millioner kroner til UNICEF.

— Samarbeidet med UNICEF betyr mye for oss i Norwegian, og vi ser at det skaper mye stolthet og engasjement blant våre kollegaer. Hvert år siden 2007 har alle i Norwegian sagt seg villige til å gi sine julegaver til UNICEF i form av frie midler. I år vil pengene bli brukt til å kjøpe Verdensgaver hos UNICEF, sier Esben Tuman, kommunikasjonsdirektør i Norwegian.

Norwegian-ansatte får Verdensgaver

UNICEF oppfordrer bedrifter og privatpersoner til å kjøpe Verdensgaver i julegaver i år. Gavene skal hjelpe barn i nød og består blant annet av rent vann, varme pledd, nødmat eller skole- og undervisningsmateriell. For å støtte oppunder UNICEFs kampanje velger Norwegian å kjøpe Verdensgaver fra UNICEF, såkalte "gaver med mening" i år, som betyr at de ansatte er med på å gi barn gaver de trenger for å overleve.

— Det at de ansatte i Norwegian ønsker å gi sine julegaver til UNICEF i form av Verdensgaver i år, er vi utrolig takknemlige for. I tillegg til at dette bidraget vil hjelpe flere tusen barn som trenger det, håper vi at engasjementet og ansvaret Norwegian viser kan inspirere andre bedrifter til å gi Verdensgaver til sine ansatte til jul i år også, sier Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge.

I forbindelse med at de ansatte i selskapet får julegaver fra verdensbutikken, har flere Norwegian-ansatte delt sine tanker om samarbeidet. Her kan du lese artikkelen og intervjuene.

Norwegian-passasjerer har donert 4.5 millioner kroner i år

Siden 2015 har Norwegians passasjerer hatt valget om å donere et beløp til UNICEF ved kjøp av flybilletter, og hittil i år har selskapets kunder bidratt med over 4.5 millioner kroner.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway