Gå videre til innhold
Med sportsutstyr på reisen i vinterferien

Nyhet -

Med sportsutstyr på reisen i vinterferien

Drømmen om høyere fjell eller grønnere gress er allestedsværende for ski- og golfentusiaster, og i vinterferien benytter mange muligheten til å drive med favorittsporten. Her er informasjon om hva som gjelder for spesialbagasjen når den skal være med å fly Norwegian.

Selv om det er lett å få med sportsutstyret på reise, er det viktig å forberede reisen og utstyret som skal med.

Aller viktigst er det å pakke utstyret i solid og beskyttende emballasje for å unngå skader på det som skal sendes. Deretter må bagasjen merkes godt med navn og telefonnummer (husk retningsnummer) både inn- og utvendig. Spesialbagasje skal leveres inn minimum én time før avgang, og ofte skal det leveres på annet bagasjebånd enn der koffertene leveres. Beregn god tid, gjerne mer enn én time, for å være trygg på at alt kommer med og for å unngå forsinkelser.

Husk også dette:

 • Sjekk at utstyret er innenfor størrelses- og vektgrensene.
 • Har du forhåndsbetalt kan du sjekke inn på automatene og deretter gå direkte til skranken for innlevering av spesialbagasje.
 • Pass på at emballasjen er lukket slik at ingenting faller ut.
 • Tegn reiseforsikring for verdigjenstander og skjøre gjenstander.
 • Unngå å ta med noe som ikke er tillatt av sikkerhetsgrunner.
 • Vær ute i god tid.

Spesialbagasje kan legges til når man bestiller flybilletter.

Bagasjeregler for skiutstyr:

 • Maks 23 kg
 • Du kan ta med én ski- eller snowboardbag og én mindre bag til et par ski- eller snowboardstøvler, med en samlet vekt på 23 kg. Disse kan kun inneholde relevant ski- eller snowboardutstyr. (Skiklær må legges i vanlig innsjekket bagasje).
 • Pris for spesialsending av ski eller snowboardutstyr (maks 2 kolli og 23 kg) er 350 kroner når betaling gjøres via nettsidene i forkant, alternativt 600 kroner om betaling foregår på flyplassen direkte.

Bagasjeregler for golfutstyr

 • Maks 23 kg (maks ett kolli per passasjer).
 • Pris for spesialsending av golfbag er 350 kroner når det gjøres via nettsiden i forkant, alternativt 600 kroner om betaling foregår på flyplassen direkte. Man betaler for hvert enkelt kolli hver vei av reisen.

Spesialbagasje kan også være sykler, fiskestenger og for eksempel surfebrett. Her finner du mer informasjon om spesialbagasje

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor du vil legge vinterferien finner du inspirasjon her

Priser er per 10. februar 2023.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway