Open skies
Følg Norwegian

Kjos mer populær enn Bieber og Stoltenberg

Nyhet   •   nov 23, 2012 09:08 CET

Nesten 20 prosent av Norwegians Facebook-venner ønsker Bjørn Kjos som medpassasjer.

Tidligere i høst spurte Norwegian sine Facebook-venner: “Hvilken kjent person vil du helst sitte ved siden av på flyturen og hvorfor?” Responsen var overveldende med over 1000 svar.

Norwegiansjef Bjørn Kjos viste seg å være den mest populære reisepartneren; hele 18 prosent av de spurte ville ha Bjørn som reisefølge på flyturen. Her er noen av svarene vi fikk:

“Bjørn Kjos, han er den mest likandes karen i norsk næringsliv og jeg blir i godt humør hver gang jeg ser og hører han.”

“Må bli sjefen sjøl Bjørn da jeg lider av flyfobi. Han må nok være den som får meg til å roe ned med sitt ufattelige gode smil og den smittende latteren som sannsynligvis vil få meg til å glemme hvor jeg er.”

“Kjos sjølvsagt, han må være verdens triveligste reisefølge, så da glemmer jeg vel flyskrekken.”

Mer pop en Bieber
Tenåringsidolet Justin Bieber, som lammet hele hovedstaden under Oslobesøket sitt tidligere i sommer, kom på en andreplass, men var langt ifra et like populært reisefølge som Norwegiansjefen. Popstjernen var førstevalget til 6 prosent av Facebook-vennene våre.

Andre populære reisepartnere viste seg å være Jens Stoltenberg, Alex Rosén, Kristian Valen og Ylvis-brødrene.

Vinn en tur med Kjos
På grunn av den overveldende responsen vil en heldig passasjer snart få sjansen til å vinne en flytur med Norwegiansjefen og en venn. Mer informasjon vil komme på Facebook.