Gå videre til innhold
Kjos mer populær enn Bieber og Stoltenberg

Nyhet -

Kjos mer populær enn Bieber og Stoltenberg

Nesten 20 prosent av Norwegians Facebook-venner ønsker Bjørn Kjos som medpassasjer.

Tidligere i høst spurte Norwegian sine Facebook-venner: “Hvilken kjent person vil du helst sitte ved siden av på flyturen og hvorfor?” Responsen var overveldende med over 1000 svar.

Norwegiansjef Bjørn Kjos viste seg å være den mest populære reisepartneren; hele 18 prosent av de spurte ville ha Bjørn som reisefølge på flyturen. Her er noen av svarene vi fikk:

“Bjørn Kjos, han er den mest likandes karen i norsk næringsliv og jeg blir i godt humør hver gang jeg ser og hører han.”

“Må bli sjefen sjøl Bjørn da jeg lider av flyfobi. Han må nok være den som får meg til å roe ned med sitt ufattelige gode smil og den smittende latteren som sannsynligvis vil få meg til å glemme hvor jeg er.”

“Kjos sjølvsagt, han må være verdens triveligste reisefølge, så da glemmer jeg vel flyskrekken.”

Mer pop en Bieber
Tenåringsidolet Justin Bieber, som lammet hele hovedstaden under Oslobesøket sitt tidligere i sommer, kom på en andreplass, men var langt ifra et like populært reisefølge som Norwegiansjefen. Popstjernen var førstevalget til 6 prosent av Facebook-vennene våre.

Andre populære reisepartnere viste seg å være Jens Stoltenberg, Alex Rosén, Kristian Valen og Ylvis-brødrene.

Vinn en tur med Kjos
På grunn av den overveldende responsen vil en heldig passasjer snart få sjansen til å vinne en flytur med Norwegiansjefen og en venn. Mer informasjon vil komme på Facebook.

 

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway