Gå videre til innhold
Hit reiser nordmenn i vinterferien

Nyhet -

Hit reiser nordmenn i vinterferien

Nordmenn går inn i det nye året med fortsatt høy reiselyst. Det viser aktuelle bookingtall fra Norwegian. Både sydenklassikere og skiferie i Alpene er blant favorittene for vinterferien. Her er Norwegians mest populære destinasjoner i vintersesongen.

– Vinterferien nærmer seg med stormskritt og Norwegians bookingtall viser at det for mange blir et etterlengtet avbrekk fra vinter og kulde her hjemme. Norwegians populære ruter til steder med sol og varme er på bookingtoppen også i vinterferien. Samtidig ser vi at mange benytter anledningen til å dra til Alpene for å stå på ski, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Spania og Alpene på reisetoppen

I tillegg til de alltid populære spanske reisemålene Las Palmas på Gran Canaria, Malaga og Barcelona, er Antalya i Tyrkia blant favorittene denne vinteren. Også reiser til Genève og Milano, som er populære utgangspunkt for skiferie i Alpene, står høyt på lista.

Norwegians vinterprogram har et bredt rutetilbud med direkteflyvninger til spennende reisemål i Europa fra alle de nordiske landene.

– Nå er allerede enkelte flyvninger ganske fullbooket. De som vurderer å bestille billetter for vinterferien bør gjøre det nokså raskt, spesielt om reisen går til de spanske destinasjonene. Vil du oppleve noe nytt, er det fremdeles god kapasitet til noen av Europas vakreste destinasjoner som portugisiske Faro og Madeira eller Roma i Italia, sier Maursund.

Topp 10 reisemål for vinterferien

•Las Palmas

•Malaga

•Alicante

•Antalya

•Barcelona

•Genève

•Milano

•Berlin

•London

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway