Gå videre til innhold
London, København og Alicante topper listen over nordmenns mest populære reisemål i sommer.
London, København og Alicante topper listen over nordmenns mest populære reisemål i sommer.

Nyhet -

Hit reiser nordmenn i sommer

Sommeren er her og mange nordmenn ønsker å reise til utlandet for å oppdage mer av alt Europa har å by på, både storbyene og de solfylte strendene. Norwegian har satt sammen en liste over de ti mest populære utenlandsdestinasjonene for norske reisende sommeren 2023. London, København og Alicante ligger på toppen, etterfulgt av Malaga, Palma, Barcelona, Antalya, Nice, Kreta og Split.

Sommersesongen er den perioden på året der nordmenn reiser mest. I sommerprogrammet tilbyr Norwegian nærmere 300 ruter til over 114 reisemål på tvers av rutenettverket i Norge, Norden og Europa. Fra Oslo lufthavn Gardermoen flyr Norwegian i tillegg til 14 direkte innenlandsruter også 19 direkteruter til destinasjoner i Norden og mer enn 60 direkteruter til reisemål i hele Europa.

– Vi er glade for å kunne tilby et stort og variert rutenettverk denne sommeren, en periode der folk reiser mest. Det er økt interesse for reiser i Europa. Nå tilbyr vi enda flere linjer og avganger enn i fjor sommer og vi ser frem til å ønske alle reisende velkommen om bord, sier Magnus Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Dette er de ti mest populære reisemålene for nordmenn sommeren 2023:

London
København
Alicante
Malaga
Palma
Barcelona
Antalya
Nice
Chania (Kreta)
Split

For mer informasjon og for å bestille flybilletter, gå inn på www.norwegian.com.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway