Gå videre til innhold
Kabinbesetning ønsker passasjerer velkomne.
Kabinbesetning ønsker passasjerer velkomne.

Nyhet -

Hit reiser nordmenn i sommer

Alicante, London, Malaga og Nice topper Norwegians topp 10-liste over de mest populære reisemålene fra Norge i sommer.

Strand og storby preger Norwegians topp 10-liste over de mest populære reisemålene for nordmenn i sommer.

Sol og varme

Etter en lang vinter ønsker mange nordmenn å sikre seg noen dager eller uker med godvær. Spania dominerer blant destinasjonene for de som ønsker sol og varme, med reisemål som Alicante, Malaga, Barcelona og Mallorca.

Storby

Storbyferier er også populære i sommer, med London og Berlin på årets topp 10-liste. Mange velger også en kombinasjon av storby- og strandferie og flyr med Norwegian til for eksempel Nice, Barcelona eller Roma.

Norwegians topp 10-liste:

  1. Alicante
  2. London
  3. Malaga
  4. Nice
  5. Barcelona
  6. Mallorca
  7. Split
  8. Berlin
  9. Roma
  10. Dubrovnik 

* Innenriks og de nordiske landene er ikke inkludert i denne listen. Listen tar utgangspunkt i reiser som er bestilt før 11.mai 2018 for reiser i juni, juli og august 2018.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway