Gå videre til innhold
Foto: Jørgen Syversen
Foto: Jørgen Syversen

Nyhet -

Hit reiser nordmenn i påsken

For reiseglade nordmenn er påsken et høydepunkt og selv om mange reiser til fjells er det mange som skal ut og fly. Innenriksreiser, storbyferier og reiser sørover til varme strøk er populære denne påsken.

Hjem til påske
Det er stor pågang på innenriksrutene, noe som viser at mange velger å reise hjem til påske, på samme måte som mange reiser hjem til jul. Rutene mellom Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger er spesielt populære.

Storbyferie
Mange nordmenn vil reise på storbyferie i påsken, spesielt til London, København, Berlin og Stockholm.

Sol og varme
Mange vil også reise sørover til sol og varme. Destinasjoner som Malaga, Alicante, Barcelona og Florida er veldig populære nå i påsken.

Nordmenn reiser lengre
Også flere av langdistanserutene er spesielt populære i påsken, med Florida som leder an med stort sett fulle fly. Også flygninger til Bangkok og Los Angeles er populære.

Største utfartsdager
De største utfartsdagene rundt påsken er 7.-9. april og 12.-13 april, mens mange velger å returnere 16. eller 17. april.

Fortsatt mulig å finne billetter
Selv om vi opplever stor pågang er det fortsatt mulig å komme seg bort noen dager i påsken. De billigste billettene på de største utfartsdagene er nok revet bort, men det er fortsatt mulig å gjøre et kupp om du reiser på litt andre dager og tidspunkter.

Topp 10 destinasjoner påsken 2017: 
1.London
2.Malaga
3.København
4.Alicante
5.Berlin
6.Barcelona
7.Fort Lauderdale, Florida
8.Stockholm
9.Nice
10.Boston

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway