Open skies
Følg Norwegian

Hit reiser nordmenn i påsken

Nyhet   •   mar 21, 2016 09:46 CET

For reiseglade nordmenn er påsken et høydepunkt og selv om mange reiser til fjells er det mange som skal ut å fly. Innenriksreiser, storbyferier og reiser sørover til varme strøk er populære denne påsken.

Hit reiser nordmenn i påsken:

Hjem til påske
Vi ser stor pågang på innenriksrutene, noe som viser at mange velger å reise hjem til påske, på samme måte som mange reiser hjem til jul. Rutene mellom Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger er spesielt populære.

Storbyferie
Vi ser at mange nordmenn vil reise på storbyferie i påsken. Det er spesielt stor pågang på destinasjoner som Stockholm, København, London og Berlin.

Sol og varme
Vi ser også at en del ønsker seg sørover til sol og varme. Destinasjoner som Barcelona, Malaga, Alicante, Bangkok og Florida er veldig populære nå i påsken.

Nordmenn reiser lengre
Også flere av langdistanserutene er spesielt populære i påsken og destinasjoner som Los Angeles og Florida har stor pågang, hvor vi ser at flyvningene stort sett er fulle. Også flyvninger til Bangkok er populære med fulle fly.

Største utfartsdager
De største utfartsdagene rundt påske er 18., 19., 27. og 28. mars, mens svært mange returnerer 2. og 3. april.

Fortsatt mulig å finne billetter
Selv om vi opplever stor pågang er det fortsatt mulig å komme seg bort noen dager i påsken. De billigste billettene på de største utfartsdagene er nok revet bort, men det er fortsatt mulig å gjøre et kupp om du reiser motstrøms.

Mest populære reisemål:

1.Stockholm

2.København

3.London

4.Berlin

5.Barcelona

6.Malaga

7.Alicante

8.Budapest

9.Praha

10.Bangkok

11.Florida

Pressekontakt:
Kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss: 40 84 46 47